Doe mee met Slow Sports Amersfoort

Ben je op zoek naar een sport die bij jou past? Hou jij van de natuur? En wil jij graag ontspannen buiten bewegen? Dan is Slow Sports Amersfoort iets voor jou!

Ga sporten in de natuur! – Corine – leefstijlcoach en Slow Sports trainer

Met plezier bewegen!

  • Bewegen op jouw niveau
  • Jij bent de baas: rustig aan doen of wil je uitdaging?
  • Afwisseling van oefeningen (kracht, balans en lenigheid) en wandelen (of joggen)
  • Altijd in een groene omgeving (ook bij slecht weer, je kiest namelijk geschikte kleding)
  • Een kleine groep (max. 8 deelnemers)
  • Centraal staat: ontspanning

Waarom wil jij (gaan) bewegen?

Word fitter. Kom samen in beweging. Gezelligheid en plezier tijdens het wandelen. Ben je op zoek naar iets meer uitdaging dan ‘alleen’ wandelen?

Slow staat niet voor langzaam maar voor ontspannen

Bij Slow Sports gaat het om plezier, buiten bewegen en oefeningen op maat. In een kleine groep lopen we een uur door een van de mooie natuurgebieden en parken van Amersfoort en omgeving. Tussendoor doen we oefeningen waarin we werken aan kracht, evenwicht en lenigheid.
De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden. Dus of je nu een beginner bent of al redelijk gevorderd, je kunt altijd meedoen. Je kunt je conditie op een ontspannen manier verbeteren door de juiste inspanning te leveren. Ik help je graag!

Slow Sports Nederland

Slow Sports is ontwikkeld door Désirée Smits uit Rheden. Slow Sports staat voor genietend en ontspannen buiten bewegen. Meer weten over andere trainers en locaties? Kijk dan op Slow Sports NL