Rookvrij en Fitter

GRATIS Stoppen met roken met Rookvrij en Fitter

Heb je een kinderwens? Wil je graag spelen met je kleinkinderen? Of geld besparen om leuke dingen te doen? Of wil je weer lekker ruiken? Wat je motivatie ook is het is ALTIJD een goede keuze om te stoppen met roken. Met Rookvrij en Fitter helpt Coach Corine Bruggers jou hierbij.

Stoppen met roken onder begeleiding van een stoppen met roken coach is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met het programma Rookvrij en Fitter kan dat ook nog eens GRATIS. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk het erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen.

Meld je vrijblijvend aan voor meer informatie

Aanmelden Rookvrij en Fitter

Unieke combinatie met bewegen

Rookvrij en Fitter is een uniek stoppen-met-roken programma dat jou niet alleen helpt bij stoppen met roken maar ook nog eens fitter maakt. Je hebt minder last van ontwenningsverschijnselen. Je komt minder aan en wordt ook fitter.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Bel mij op 06-82057638

Voor bedrijven

Sinds 1 januari verbod op rookruimte: Tijd voor een rookvrij bedrijf!

Per 1 januari 2022 geldt een verbod op rookruimtes in bedrijven. Rokers moeten voortaan allemaal naar buiten. Ook de mensen met een e-sigaret. Een mooi moment om met je medewerkers in gesprek te gaan over stoppen met roken en je bedrijf rookvrij te maken. Ook wanneer je medewerkers nu thuiswerken is het een mooi moment om stoppen-met-roken ondersteuning aan te bieden.
Coach Corine Bruggers biedt met Rookvrij en Fitter zowel individuele als groepsbegeleiding aan. Het organiseren van een ‘stop challenge’ met het hele team, meedenken over het rookvrij-beleid, posters en nieuwsbrieven helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en begrip zijn belangrijk bij stoppen met roken. Stoppen met roken onder begeleiding van een stop-coach is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met het programma Rookvrij en Fitter kan dat ook nog eens GRATIS. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk het erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen. Bied medewerkers de mogelijkheid om onder werktijd het Rookvrij en Fitter programma te volgen.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Bel mij op 06-82057638