In 7 stappen naar ontspanning met Relax Kids

Relax Kids is in 2001 opgezet door Marneta Viegas. Relax Kids lessen bestaan uit beweging, spelletjes, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, positieve affirmaties, mindfulness en visualisaties. Bij deze lessen ligt de nadruk op energie, plezier en vooral doen en beleven. Relax Kids is spelenderwijs in balans komen.

Voordelen van Relax Kids lessen

Relax Kids heeft een positief effect op kinderen met hyperactiviteit, stress, slaapproblemen, hoogsensitiviteit, laag zelfbeeld, boosheid en angstproblemen.

Ontspanning met Relax Kids heeft kinderen geholpen leren om te gaan met een scala aan stressvolle situaties zoals pesten, echtscheiding, rouw, langdurige ziekte.

Belangrijk, Relax Kids lessen zijn voor iedereen. Het is ook gewoon heel veel plezier maken met elkaar!

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Bel mij op 06-82057638

Little stars 2-5 jaar

Laat je peuter of kleuter kennismaken met belangrijke ontspanningsoefeningen. Help je kind een voorsprong te geven in het leven door het bevorderen van een positief zelfbeeld. Het 7-stappenplan wordt toegepast.

Agenda

Magische avonturen 6-9 jaar

Relax Kids lessen helpen kinderen om plezier te hebben, nieuwe vrienden te maken, hun fantasie en creativiteit ontwikkelen en kennis te maken met meditatie. We volgen het Relax Kids 7-stappensysteem.

Agenda

Chill Skills 10+

Chill Skills lessen laten tieners kennismaken met ontspanning en mindfulness. Het helpt hen te ontstressen, werken aan een positiever zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. We volgen het Relax Kids 7-stappensysteem.

Agenda

Relax Kids ouder & kind workshop

Je maakt als ouders kennis met het Relax Kids programma. Samen beleef je een magisch avontuur. Een heel waardevol quality time moment.
We volgen het Relax Kids 7-stappensysteem.

Agenda