Ik kan heel veel over mezelf vertellen. Maar in mijn praktijk draait het om jou! De eerste vragen die ik je zal stellen zijn: wat wil jij? Wat vind jij belangrijk? Wat wil jij graag bereiken? Uiteindelijk ga jij voor een gezondere leefstijl en kies jij voor meer energie. Het belangrijkste ingrediënt van mijn aanpak, dat ben jij! Jij bent jouw sleutel tot succes! Lees meer over mijn persoonlijk succes met afvallen.

Jij bent jouw sleutel tot succes!

Voordat jij de stap zet om contact met me op te nemen wil jij natuurlijk wel iets meer weten over wie ik ben. Dat snap ik. In onze gesprekken breng ik meer dan 17 jaar ervaring mee op het gebied van leefstijl en het omgaan met verandering. Ik heb zelf in de afgelopen jaren behoorlijk wat uitdagingen gehad met mijn gezondheid. Dit ging met name om mijn gewicht, mijn schildklier, hoge bloeddruk (HELLP-syndroom) en het verwerken van verlies tijdens mijn zwangerschappen. Ik heb geleerd hoe mijn lichaam werkt en aan welke knoppen ik moet draaien om weer de regie te kunnen pakken over mijn eigen gezondheid. Dat gun ik jou ook!

Leer snappen hoe jouw lichaam werkt. En weet dan aan welke knoppen jij moet draaien om weer de regie te pakken over jouw gezondheid. Je voelt je energieker. Je bent fitter. En dat allemaal stap voor stap.

Coachen geeft me veel energie. Ik vind het zo leuk om mijn cliënten te zien groeien bij elk gesprek dat ik weer heb. Ik vind het belangrijk dat mijn werk van toegevoegde waarde is en met mijn aanpak wil ik impact hebben. Er zijn een aantal dingen die ik belangrijk vind als coach: alle aandacht hebben voor de cliënt, toegewijd zijn, een luisterend oor bieden en boven eigen ervaringen en mening staan. Als je er voor kiest om met mij aan de slag te gaan dan kun je op me rekenen! Ik bied dat steuntje in de rug, ik bied je houvast en ik help je structuur te geven aan jouw plannen voor jouw zoektocht naar een gezonde leefstijl.

De beste eigenschappen van een coach zijn: een luisterend oor en volledige toewijding aan de cliënt.

Als je meer over mij wil weten, plan dan een vrijblijvende kennismaking met me in. Deze kennismaking is kort, to the point en online. Ik zorg er voor dat je weet waar je aan toe bent als je voor een coachingstraject kiest bij Coach Corine.

Ik ben gecertificeerd (leefstijl)coach, geregistreerd bij de BLCN. Daarnaast ben ik een ervaren projectleider en adviseur in de non-profitsector. Mijn specialisaties zijn: stress, burn-out, verlies- en rouwverwerking, stoppen met roken, algemeen leefstijl (bewegen, voeding, ontspanning, slaap, motivatie) en mindfulness.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Bel mij op 06-82057638