Afvallen? Kies voor een blijvend resultaat met CooL

Een gezondere leefstijl met de Gecombineerde Leefstijlinterventie

Wil je graag afvallen? Vind jij het lastig om vol te houden? Kies dan voor het leefstijlprogramma CooL. We pakken allerlei onderwerpen aan, zoals gezonde voeding, sporten en bewegen, slaap, stress en ontspanning en jouw motivatie. Het gaat dus niet alleen over anders eten of meer bewegen. Ervaar zelf hoe leuk het kan zijn om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan! CooL is een groepsprogramma waarbij je actief meedoet aan groepsbijeenkomsten. Daarnaast heb je individuele gesprekken met Coach Corine Bruggers.
Ontvang 2 jaar leefstijlcoaching. Fantastisch toch? Werken aan jouw gezondheid.
Het wordt volledig vergoed door zorgverzekeraars. Corine is leefstijlcoach in Amersfoort en Nieuwegein.

Over CooL-coach Corine Bruggers

Ik ben Corine en ik ben leefstijlcoach. Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan om te kijken hoe we op de lange termijn resultaat kunnen boeken. Afvallen zonder dieet is namelijk echt mogelijk!
Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om overgewicht aan te pakken. Je hebt natuurlijk te maken met bepaalde gewoonten en gedachten die zich soms lastig laten veranderen. Lees meer over Corine.

CooL-Coach Corine

Groep en individuele coaching

Als je kiest voor CooL staat er een enthousiaste groep mensen jou te wachten. Samen ga je aan de slag. Iedereen in de groep wil aan de slag met zijn of haar gewicht. Er is voldoende ruimte om met jouw eigen wensen aan de slag te gaan. Want, wat jij wilt veranderen staat centraal. Waarom een groep? Je krijgt (h)erkenning, gezelligheid en heel veel steun.

Interesse?

Op dit moment is er een (tijdelijke) cliëntenstop. Startdata voor nieuwe groepen zijn nog niet bekend. Ik hanteer geen wachtlijst. Ik verwijs je graag door naar één van de andere CooL-coaches: zoek een CooL coach

Start programma

Coach Corine Bruggers biedt het leefstijlprogramma CooL (Coaching op Leefstijl). Ook wel bekend als de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). De gli wordt vergoed door alle zorgverzekeraars.
Wil jij graag afvallen? Ben je op zoek naar dat steuntje in de rug?
Coach Corine Bruggers biedt de gecombineerde leefstijlinterventie CooL aan voor de volgende wijken/buurten/gebieden:

  • Amersfoort-Noord
  • Amersfoort Vathorst
  • Hoevelaken
  • Nijkerk
  • Nieuwegein
  • Houten
  • Vianen
  • IJsselstein

In Amersfoort werk ik samen met Huisartsen Eemland Zorg. In Nieuwegein werk ik samen met Gezondheidscentrum De Schans.

Werk aan een gezonder gewicht, val af en blijf werken aan de beste versie van jezelf. Gun jezelf meer energie, word fitter en doe dat stap voor stap.

We gaan samen aan de slag met voeding, beweging, stress, slaap, ontspanning en het veranderen van gewoonten. Het doel van CooL is een gezondere leefstijl en gewichtsverlies.

Inhoud programma

Het programma CooL bestaat uit 16 groepsbijeenkomsten en 6 tot 8 individuele gesprekken. De bijeenkomsten en gesprekken zijn verdeeld over 2 jaar. CooL wordt uitgevoerd en georganiseerd door leefstijlcoach Corine Bruggers.

Verwijzing via huisarts of praktijkondersteuner

Jouw huisarts of praktijkondersteuner moet in Portavita een aanvraag consult leefstijlcoach doen bij Leefstijlcoach COOL Amersfoort Coach Corine Bruggers.
Voor Nieuwegein gebeurt dat via VIPLive in samenwerking met Unicum. Via VIPLive te vinden via Leefstijl4Nieuwegein – de Schans.

Liever een individueel programma

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie toch twijfels over het groepsprogramma? Het kan natuurlijk dat een individueel leefstijlprogramma beter bij jou past. Dit is altijd 100% maatwerk. Helaas wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar. Maar wellicht zijn er mogelijkheden voor een bijdrage vanuit jouw werkgever. Neem contact met me op. Bekijk ook mijn aanbod voor stress en ontspanning.

Expertise leefstijlcoach Corine Bruggers

Mijn aandachtsgebieden

In mijn werk als coach hanteer ik een holistische benadering. Dat betekent dat ik me richt op meerdere aandachtsgebieden. Ik bied coaching aan voor zowel volwassenen als kinderen.