Relax kids – Chill Skills workshop

Hoe zorg je dat je in balans blijft? Je piekert weleens, slaapt minder goed door spanning voor toetsen, keuzestress over school waar je heen wilt en dan ook nog de vraag of je toegelaten wordt.

Maar ook de veranderingen waar je doorheen gaat. Al die gevoelens kunnen er voor zorgen dat je aan jezelf twijfelt. Je wilt er graag bij horen en de vraag wie je nu eigenlijk bent spelen allemaal een rol.

De Chill Skills workshops kunnen je helpen om meer te relaxen en met stress om te gaan, je rust te vinden en je zelfvertrouwen te versterken. Word de beste versie van jezelf!

De workshop is GRATIS waarbij verschillende onderwerpen en onderdelen aan bod komen. Zo leer je met ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en visualisaties omgaan met spanning en stress, emoties en lastige gevoelens. Daarnaast gaan we het hebben over onderwerpen die bij jou spelen en belangrijk voor je zijn. Met als doel dat je lekkerder in je vel komt te zitten en met meer zelfvertrouwen en eigen kracht je staande weet te houden.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van 4- 6 deelnemers, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Het is bedoeld voor 10-14 jarigen. Na de GRATIS workshop is er de mogelijkheid om je op te geven voor een 8-weekse cursus.

Data en locatie

Data en locatie wordt op dit moment nog gepland. Naar verwachting eind november 2021 op een vrijdag of zaterdag. Heb je interesse stuur dan gerust een berichtje naar info@coachcorine.nl